dinsdag 24 april 2012

Karrewiet


Eindelijk is het zover: Karrewiet heeft een nieuw webstekje! Voortaan kun je ons terugvinden op http://www.ketnet.be/karrewiet.
Op de site spelen wij nog meer dan vroeger in op de nieuwste actualiteit. Voor elk groot nieuws op kindermaat kun je er terecht.

De hele dag door wordt de site ge-update met de laatste nieuwtjes. Op onze nieuwspagina staat het dagelijkse nieuws verzameld, maar wie dat wil kan ook terugkeren in de tijd aan de hand van ons archief. Voor de grotere dossiers, zoals de recente busramp in Zwitserland of een terugblik op andere grote gebeurtenissen kun je terecht bij meer weten.

Wie geïnteresseerd is in het buitenland kan aan de hand van onze in de wereld-pagina de levensstijl leren kennen van onze Karrewieters in de Wereld: Vlaamse kinderen die in het buitenland wonen dus. Bovendien kun je daar al onze grote buitenlandse reportages bekijken: daar komt vanaf 23 april ook een reeks bij over de verwezenlijkte millenniumdoelstellingen in Vietnam.

Ook de mening van de kinderen is voor ons belangrijk, aan de hand van dagelijkse polls en oproepen bevorderen we de interactiviteit in het hoekje ‘jouw mening’. Tot slot is er nog de funhoek, onmisbaar voor kinderen natuurlijk! Daar kunnen ze allerlei actua-gerelateerde games spelen, met als uitschieter de wekelijkse actuaquiz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten