zondag 12 februari 2012

VGC speelpleinen 2012


VGC speelpleinen 2012: nieuw inschrijfsysteem
Zoals elk jaar kunnen ook dit jaar kinderen van 3 tot 12 jaar tijdens de paasvakantie naar hartenlust spelen op de VGC-speelpleinen. Dit jaar wijzigt het inschrijfsysteem: er zijn aparte inschrijvingen per speelpleinperiode (paas-, zomer- en kerstvakantie). Het nieuwe systeem in een notendop:
  • De ouderbrochure bevat een inlichtingenfiche en een medische fiche. De ouders moeten beide fiches invullen en met schoolstempel aan de VGC bezorgen. De twee fiches zijn vereist om te kunnen inschrijven.
  • Inschrijven kan drie keer per jaar met de inschrijffiche. Op die fiche kunnen ouders aanduiden op welke dagen hun kind zal deelnemen tijdens de eerstvolgende speelpleinperiode. Als er plaats is op het gekozen speelplein, ontvangen ze een bevestigingsmail met het te betalen bedrag.
  • De betaling moet gebeuren binnen de twee weken voor de start van de aangeduide speelpleinperiode.
Inschrijven voor de paasvakantiespeelpleinen kan vanaf 1 maart.
De brochure 'VGC-speelpleinen 2012' (met inlichtingenfiche en medische fiche) en de inschrijffiche kunnen ouders nu al downloaden via de websitespeelpleinen.vgc.be; in de eerste helft van maart krijgen basisscholen papieren brochures en inschrijffiches om door te geven aan ouders.
Meer info? speelpleinen.vgc.bespeelpleinen@vgc.be of 02 563 05 80

Geen opmerkingen:

Een reactie posten